Idag stängt

Familjeguidning

Sommarlovet

Häng med på familjeguidning i vår spännande utställning!

Kryp in i militärtältet, prova en äkta militäruniform eller provsitt en riktig militärjeep. Tillsammans med en guide får hela familjen uppleva utställningen på ett interaktivt och roligt sätt.

Entré samt biljetter till familjeguidningen köps i receptionen. Ej förköp.

PRIS: Biljett till familjeguidningen 30 SEK/person. Entré tillkommer för vuxna 
NÄR: 4 juli, 11 juli, 18 juli och 25 juli
TID: 11.00-11.45

Familjeguidning

Häng med på familjeguidning i vår spännande utställning. Kryp in i militärtältet, prova en äkta militäruniform eller provsitt en riktig militärjeep. Tillsammans med en guide får hela familjen uppleva utställningen på ett interaktivt och roligt sätt.

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Prova uniformer

Hur skulle du passa i en kaptenshatt? Hur känns det att klä upp sig i uniform? Vid barnhörnan Barnens militärkök får du testa allt det och lite till. Kom och klä ut/upp dig!

Barnens militärkök

Barnens militärkök är lekhörnan för alla barn (eller barnsliga vuxna). Kom och låtsaslaga mat hos oss och bjud kompisarna på ärtsoppa!

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.