Öppet idag
10-16

Jullovsaktivitet på Brigadmuseum 2019

Jullov

Kom och skapa teckningar på Brigadmuseum under jullovet! Om du vill får du gärna hänga upp ditt konstverk på vår konstvägg i caféet. Aktiviteten är gratis och sker i caféet. Passa på att ta en julfika eller besöka utställningen och gå en skattjakt. 
 
NÄR 27 december - 7 januari. Öppettider: tisdag-fredag 10-16, lördag-söndag 11-16. Stängt julafon, juldagen, annandagen, nyårsafton och nyårsdagen.
VAR Brigadmuseums café
PRIS GRATIS! Om ni vill gå på museet tillkommer entréavgift. Entré 80 kr, barn och ungdom under 20 år gratis, student och pensionär 60 kr.
VEM Alla!

Jullov

Kom och skapa teckningar på Brigadmuseum under jullovet! Om du vill får du gärna hänga upp ditt konstverk på vår konstvägg i caféet.

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.