Idag stängt

Sportlov Brigadmuseum Karlstad 2020

Åk bandvagn på sportlovet

Funderar du på vad du ska hitta på med barnen under sportlovet? Kom till Brigadmuseum och provåk ett äkta militärfordon från kalla kriget vettja! En perfekt aktivitet för både barn och vuxna, till en kostnad på 40 kr per person och åktur. Den 26 februari kör vi fram en bandvagn 206, stoppar in en riktig militärchaufför och laddar grillen med korv och bröd. Mellan kl. 11-15 kör vi gasen i botten (typ), och grillar kôrv tills den tar slut. Självklart är caféet uppbullat med en massa gott hembakat fika också. 
 
Är du nyfiken på att veta mer om bandvagnar och vår bandvagn modell 206 ska du kika här.
 
NÄR Onsdagen den 26 februari kl. 11-15.
VAR Brigadmuseum förstås!
VEM Passar stora som små, för alla med upptäckarlusten i behåll.
PRIS 40 kr per person och åktur.
FIKA Vi grillar korv ute och bullar upp med massa gott hembakat i caféet.
FÖRBOKNING Nix pix, det är bara att dyka upp.
 

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.