aktiviteter

Förutom spännande utställningar bjuder Brigadmuseum på aktiviteter för stora såväl som små. Vad sägs om att ta med kollegorna på vårt företagsevent Soldat för en dag till exempel? Perfekt för kickoffen eller som en del av konferensen. Du behöver inte vara stark eller ha kondis som en atlet. Du behöver inte ha gjort lumpen. Det enda du behöver är ett gäng kollegor. Vi fixar teambuildingövningar, god mat, uniformer(!) och en härlig dag i skogen.

Om ni hellre vill ha en klassisk konferens ordnar vi såklart det. I vårt konferensrum möts ni av en unik miljö, såklart med fritt wifi och allt annat som behövs. Vi hoppas förstås att ni har tid att pausa för att njuta av caféets goda luncher och fika. Fri entré till utställningen under dagen ingår alltid när du bokar en konferens hos oss.

Självklart finns det också en massa kul saker för barn att göra. Vad sägs som två olika skattjakter? Eller varför inte boka in ett barnkalas – vi lovar en kalasupplevelse utöver det vanliga! Varje lov fixar vi dessutom en spännande aktivitet för alla lediga busungar. 

Det här och mycket mer finns att göra här hos oss på Brigadmuseum!