SHOPPA LOSS!

I vår museishop finns en hel del roliga, spännande och udda saker man kan köpa. Både till sig själv och till andra, stora som små!

Våra omåttligt populära militära byggsatser finns i olika storlekar, allt från mindre fordon till större stridsvagnar. Kramvänliga gosedjur, fjäderpennor och häftiga pennvässare – det och mycket mer hittar du i vår leksakshörna.

museishop-butik-byggsatser-leksaker-barn-upplevelsemuseum-karlstad-brigadmuseum

Älskar du böcker precis som vi gör? Då får du inte missa vår storsäljare ”Din skogshandbok – En överlevnadsbok för survivalister och andra skogstokiga”! Och för dig som gillar att läsa om militärhistoria och kalla kriget har vi många bra böcker.

Militära kläder och prylar finns det mycket av i våra skrymslen och vrår. Hittar du inte det du söker i butiken? Fråga oss i receptionen så kan vi kika i våra förråd.

Vill du ge bort en present men osäker på vad du ska köpa? Ett presentkort är ett perfekt alternativ! Vad kan man köpa för det då, tänker du? Ett inträde, en guidning, en gofika, en militär byggsats i form av Stridsvagn S… ja, valfriheten är näst intill oändlig!

Utbudet i vår museishop kan variera, slå oss gärna en signal på 054-15 80 60 innan ditt besök om det är något speciellt du söker.