Konferens

KREATIVA MÖTEN PÅ BRIGADMUSEUM

Vårt konferensrum rymmer upp till 30 personer i biosittning. När ni anländer står rummet väl förberett med önskad möblering och självklart finns block, pennor och vatten på plats. Tillgång till wifi, projektor och övrig konferensutrustning står redo och det är bara för er att starta. Självklart ingår kaffe och te hela dagen.

I konferensrummet kan ni arbeta ostört i en unik miljö med tid att njuta av caféets goda luncher och fika. Vi erbjuder även gärna en guidad tur i museet om så önskas. Fri entré till utställningen under dagen ingår alltid när du bokar en konferens hos oss.

Vill du bort från konferensrum och whiteboardtavlor passar företagseventet Soldat för en dag dig bra. Då startar vi på Brigadmuseum genom att byta till uniformer. Därefter åker vi bandvagn ut till skogen och ägnar dagen åt kluriga utmaningar för gruppen att lösa. Självklart ingår en massa god mat också! Soldat för en dag går att kombinera med tid i konferensrummet. 

Kontakta oss gärna för dina specifika önskemål.

Direkt i anslutning till museet finns gratis parkeringsplatser. Handikapplatser finns. Brigadmuseum ligger intill E18 med nära gångavstånd till hotell för övernattning och en vacker promenadväg längst Klarälven in mot centrum (1 km).

Ring oss på 054-15 80 60 eller maila info@brigadmuseum.se för offert.

konferens-kickoff-teambuilding-föreläsning-kurs-karlstad-värmland-brigadmuseum-museum

PRISer EXKL. MOMS

Konferenslokal heldag 3 200 kr
Konferenslokal halvdag 2 200 kr

Lunch 145 kr/person
Förmiddagsfika 70 kr/person
Eftermiddagsfika 58 kr/person

Frukt i lokalen 25 kr/person

Guidad tur ca 1,5h 700 kr 

Soldat för en dag 1695 kr/person (bandvagnsåkning, lån av uniformer, fyra tävlingar, för- och eftermiddagsfika, lunch och prisutdelning ingår).