soldat för en dag

Ta med teamet ut i skogen på en upplevelse utöver det vanliga. Perfekt för kickoffen eller som en del av konferensen. Du behöver inte vara stark eller ha kondis som en atlet. Du behöver inte ha gjort lumpen. Det enda du behöver är ett gäng kollegor. Vi fixar teambuildingövningar, god mat, uniformer(!) och en härlig dag i skogen.

Vi startar på Brigadmuseum genom att byta till uniformer. Därefter åker vi bandvagn ut till skogen och ägnar dagen åt kluriga utmaningar för gruppen att lösa. Här kommer några exempel:

HANDGRANATEN Blixtar och dunder! Nej då, vi använder inga riktiga vapen. Din prickkänsla kommer att sättas på prov i den här övningen.

BÅREN Att sätta ihop en sjukbår är inte helt enkelt. Gruppen ska fundera ut hur man gör och därefter bära en av kamraterna en kort bit.

ELDEN Gruppen får en genomgång i konsten att göra upp eld och ska sedan på tid göra upp eld så snabbt som möjligt med hjälp av tändstål.

Vi älskar mat och lägger stort fokus på måltiden som upplevelse. Schyssta råvaror är viktigt och vi lagar all mat från grunden. Vad sägs om ljummen potatissallad med poppade senapsfrön och bacon, kryddiga korvar från Filé & Deli, goda röror, egenproducerat surdegsbröd med dinkel och honung och nykärnat smör? Plus en massa hembakat fika på det förstås!

Priser

1695 kr/person exkl. moms (minimidebitering 10 personer). 
Följande ingår: bandvagnsåkning, lån av uniformer, fyra tävlingar, fika, lunch och prisutdelning.

Om ni önskar kan ni kombinera Soldat för en dag med mötestid i konferensrummet eller varför inte bland susande tallar? Kontakta oss för offert.