Militärkampen

Är det bara barn som får ha kalas på Brigadmuseum? Personen som ställde frågan hade sett reklam för våra barnkalas och undrade halvt på skämt, halvt på allvar om hen fick ha sitt 75-årskalas hos oss. Och visst ska väl även äldre födelsedagsbarn få fira tillsammans med oss! Vips var Militärkampen uppfunnen. Militärkampen är ett koncept som passar såväl födelsedagsfirare som med råge passerat grundskolan, såväl som kollegor som letar efter en teambuildingaktivitet. Eller varför inte passa på när det drar ihop sig till möhippa eller svensexa?

Militärkampen leds av Brigadmuseums eminenta spelledare. Spelledaren möter upp din grupp och delar in er i två lag som ska få tävla mot varandra i olika uppdrag. Men först får alla ta på sig en varsin uniform! Därefter utforskar ni utställningen tillsammans genom att hitta svaren på de kluriga uppdragen. Alltihop avslutas med prisutdelning och fika i museets café. 

Vanliga frågor:

·        Hur lång tid tar det? 
Cirka 2 timmar inklusive fika.

·        Vad kostar det? 
379 kr per person, minimidebitering 10 personer.

·       Behöver man ha gjort lumpen för att tycka att det är kul?
Nix. Ni kommer att jobba i lag och när gruppen slår sina kloka huvuden ihop kommer ni kunna lösa alla uppdrag tillsammans.

·       Behöver man vara stark?
Näpp. Vi anpassar alltid uppdragen efter gruppens förutsättningar. Vill ni så finns det uppdrag av mer fysisk karaktär, om inte satsar vi i stället på uppdrag av klurighetskaraktär.

·        Vad är det för fika som ingår?
Kaffe/te/läsk och nygräddad bulle direkt från Brigadmuseums bageri.

·        Var i museet äger eventet rum?
Vi kommer att hinna se nästan hela utställningen tillsammans, dessutom kommer ni att få kika i ett rum som ytterst få får tillträde till… vårt föremålsmagasin!