Öppet idag
10-16

För barnen

 

Upplevelsemuseet för alla

Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen. Passa på att krypa in i militärtältet eller att hoppa upp i militärjeepen för en låtsasåktur. Med andra ord, barnfamiljer brukar ha roligt på Brigadmuseum. Här nedanför ser du fler saker som man kan hitta på hos oss.

Bra att veta

Alla barn och ungdomar under 20 år har fri entré! Vi har hiss och tillgång till lånebarnvagn, skötrum finns och behöver ni värma barnmat, som också finns att köpa, är det bara att säga till i caféet. Hakklappar och allt du behöver till ditt barns fikastund finns att låna. I caféet finns det flertalet barnstolar såklart.

 

Jullov

Kom och skapa teckningar på Brigadmuseum under jullovet! Om du vill får du gärna hänga upp ditt konstverk på vår konstvägg i caféet.

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.