Idag stängt

Konferens

Kreativa möten på Brigadmuseum

Vårt konferensrum rymmer upp till 30 personer i biosittning. När ni anländer står rummet väl förberett med önskad möblering och självklart finns block, pennor och vatten på plats. Tillgång till wifi, projektor och övrig konferensutrustning står redo och det är bara för er att starta.

I konferensrummet kan ni arbeta ostört i en unik miljö med tid att njuta av caféets goda luncher och hembakade fika. Vi erbjuder även gärna en guidad tur i museet om så önskas. Fri entré till utställningen under dagen ingår alltid när du bokar en konferens hos oss.
Kontakta oss gärna för dina specifika önskemål.

Direkt i anslutning till museet finns gratis parkeringsplatser. Handikapplatser finns. Inom gångavstånd finns även E18, hotell för övernattning och en vacker promenadväg in mot centrum (cirka 1,5 km).

Ring oss på 054-158060 eller maila oss för offert.

Påsklov

Hur klarade man sig egentligen förr i tiden, när det varken fanns smartphones eller wi-fi? Inom militären använde man sig av fält-apor för att kommunicera. Men vad är en fält-apa och hur funkar den? Kom till oss under påsklovet och lär dig att dra sladdar och ringa med en riktigt gammal telefon.

Soldat för en dag

Ta med teamet ut i skogen på en upplevelse utöver det vanliga. Perfekt för kickoffen eller som en del av konferensen. Du får åka bandvagn, lösa kluriga utmaningar, äta gott fika och avnjuta en härlig naturupplevelse.